World Series of Poker Circuit continuă să ofere jucătorilor de poker cu o calitate turneu de opțiuni de jocuri cu opriri situat în jurul valorii de Statele Unite ale americii.
Ultima oprire de WSOPC fost Planet Hollywood Casino situat în Las Vegas, Nevada joc de poker pentru incepatori. La această oprire, 845 de jucători au luat parte la Evenimentul Principal, cu Fernando Galvan capabil să reziste acest masiv domeniul și de a câștiga primul loc câștiga joc de poker pentru a juca cu prietenii online.
Cu finisajul, Galvan a câștigat primul său Circuit inel și doar peste $247,000 premiu în bani!Garanția pentru evenimentul principal de anul acesta a fost amplificat de standard de 750.000 de dolari la 1 milion dolari. Cu număr mare de participanți, eveniment de poker ajuns oferind aproape 1,3 milioane $în premii în bani joc de poker pepe ganga. Când ultima zi a evenimentului a început, Galvan ar fi un frumos chip de plumb cu doar 12 jucători rămași. Cu toate acestea, în ciuda sale de plumb, Galvan-ar găsi el însuși pe low-end în jetoane la masa finală a început cum de a găsi ruleta pe bet365. Odată ce masa finală a început, Galvan-ar lua de pe chip, Ali Imsirovic și de a câștiga o mână mare, care l-au ajutat să ia chip de plumb.În cele din urmă, ar fi Galvan și Corey Hochman care ar putea concura în jocul heads-up cum de a găsi jocul de ruletă.
Galvan a avut un masiv chip duce la 6 la 1 și Hochman ar avea nici o șansă de a reveni. Galvan ar câștiga rapid castiga cu o pereche de Dame împotriva Hochman e-3, câștigând primul său WSOPC inel în proces.
Rezultatele finale a Main Event-ului:.