Mass-Media de Contact: Loren Mack, UNUL (e): [email protected] (m): +65 9771 5617 @LorenONEFC Obține cele mai recente știri de jocuri de noroc de la Calvin Ayre jackpot city magic slots gratis. Luptător rus Elena Pashnina va face debutul în MMA într-O cușcă împotriva Taiwan luptător Jenny Huang într-o femeie atomweight meci slot canyon drumeții în canyonlands national park. El este o lungă perioadă de timp MMA fan care va îndeplini un vis viață de luptă pentru UN Campionat. Adversarul său, a Văzut Ba Oo, a fost de formare Lethwei din 2012 slot canyon drumeții în escalante city.

Pashnina are bine-rotunjite stand up skills, care încorporează lupte și diverse arte marțiale mixte componente într-o solidă izbitoare joc slot canyon drumeții în moab. Deși full time de locuri de muncă implică computere, Văzut eu m-Am culcat a câștigat deja câteva notabile Lethwei lupte împotriva luptătorilor străini, dar se concentrează în prezent în formare full-time pentru UN debut de Campionat utah.
Birmanez luptător, Tamera Aung început de învățare Lethwei când el avea nouă ani, după ce a văzut unele lupte și a decis să-l încercați singur.În 2006, el a devenit un național Lethwei Campion, iar acum el este determinat să-și prezenta abilitățile sale de a lupta cu fanii din Myanmar de a fi de succes in MMA o cafea bună în apropiere de crown casino. El are, de asemenea, instruiți în Taekwondo, Karate și Aikido și se descrie ca fiind încrezător și puternic-minded buna ziua sacramento pietre sala de jocuri de noroc.