Ewa Treanor, Șeful polonez Birou la WH Parteneri, s-a alăturat imaculat lista vorbitorilor la AffiliateCon Sofia dove sloturi numărul de telefon de servicii pentru clienți. Treanor colegul lui, Co-managing Partner la WH Parteneri James Scicluna, este deja la bord pentru această vară show, care are loc pe 15 și 16 Mai. El va fi însoțit de Treanor, un avocat cu experiență de peste 12 ani asistarea clienților pe jocuri de noroc, dreptul contractelor, M & a și de servicii de piață lege dove sloturi cazino fără depunere.
Specializat în poloneză drept fiscal, și legea IP, contract internațional de lege și furnizarea de servicii pentru ambele poloneze și străine, operatori de jocuri de noroc, Treanor este, de asemenea, un laureat al Rising Stars Avocați cum pentru a dimensiune slot în solidworks desen. AffiliateCon Fondator Julian Perry a declarat: "Suntem încântați să adăugați Ewa pentru vorbitor nostru line-up la Sofia, în acest an, după cum știm importanța piața poloneză."Ewa istoric ca un avocat este al doilea nici unul și atât ea, cât și James va adăuga vital expertiza juridică a AffiliateCon Sofia."Precum și o impresionantă listă de vorbitori, o gama larga de prima clasa marci va fi prezentă la AffiliateCon Sofia în această vară cum pentru dimensiunea mai multe sloturi. Karamba, Parimatch, Neam de Grup, Lapalingo, NetoPartners, ActiveWins și mult mai multe vor fi pe spectacol, ca parte a unui puternic AffiliateCon Sofia plan de podea.

Două zile pline de învățământ discursuri vor fi interconectate cu divertisment plin de viață, ca Mixologie se întoarce pentru evenimentul principal partid privind miercuri 15 Mai cum la dimensiunea unui slot solidworks. Click aici pentru a rezerva bilete și de rețea cu cei mai buni afiliati Europa are de oferit în această vară. cool cat casino no deposit bonus codes 2021.