Povestea a ziarelor din întreaga lume camere de poker din portland oregon. The Globe and Mail a vorbit cu o femeie care a făcut cinci ore de mers cu mașina de la Beaver Creek spre Whitehorse în speranța de a vedea Brutarii trași la răspundere pentru comportamentul lor.

The Globe and Mail rapoarte că Brutarii nu a reușit să participe la prima lor ședință de judecată pentru încălcarea Yukon regulile carantinei. Orașul este acasa, la Râul Alb Prima Națiune și a fost printre primele comunități din Canada pentru a primi lovitura.
Ei s-au oprit la întoarcerea lor de la Whitehorse Airport și plătește sub Civilă Măsurile de Urgență Act cu faptul că nu a auto-izolat timp de 14 zile și "incapacitatea de a acționa într-o manieră conformă cu declarațiile lor la sosirea în Yukon." Inițial erau amendați C 2.300 dolari camere de poker din sacramento. Cuplul a fost acuzat, pe 23 ianuarie, după primirea lor de vaccinare în Beaver Creek, o comunitate mică, la o aruncătură de băț de la Alaska la frontieră california.
Acum, cuplul ar putea confrunta cu până la șase luni de închisoare.Între timp, ei nu sunt de așteptat pentru a obține de-a doua doză de vaccin până la opt sau nouă luni după prima. Acest lucru nu este rezolvată, acest lucru nu este uitat", a spus ea, în ciuda amânare. "Nu văd nimic mai puțin decât le-o conversație cu nu doar pentru mine, dar, poporul meu, și, eventual, unii dintre membrii comunității, și în cazul în care acestea pot deține până la ceea ce s-a întâmplat." Baker a demisionat din postul său de la Mare Canadian de Jocuri de noroc, după un deceniu de la cârma doar câteva zile după ce povestea a ieșit la suprafață camere de poker în pismo beach.

Brutarii, care au 55 de ani și 32 de ani, a închiriat un avion de la Yukon capital Whitehorse spre o pistă de o milă în afara Beaver Creek. Cred că această ȘTIINȚĂ are mult lipici la creier de la PRIZE auto calificare slot dolphin mobil.