Există un motiv pentru care regretatul Radar Revista folosit pentru a se referi la Girls Gone Wild fondator Joe Francis ca 'meatstick' călăreții furtunii slot.
Francis, care datorează lui Steve Wynn cazinouri de jocuri de noroc o datorie de unele $2M, susține că Wynn a amenințat să-l lovească în cap cu o lopată și l-au îngropat în deșertul Nevada dacă Francisc nu a venit peste călăreții furtunii slot liber. Meatstick, te rog.. ano ang tagalog ng sloturi. Doar pentru că Wynn s-ar putea publicului lipsă de respect Philadelphia, Atlantic City sau America, în general, nu-l face capabil de crimă.Și să păstreze în minte că tipul se bazează cazinouri peste tot în lume, deci va trebui să dai seama ca el are acces la mult mai letale, instrumente de construcție decât o lopată ano ang tagalog ng slot. E cel mai prost păstrat secret auzit vreodată, poneii sunt bolnavi și mulți dintre ei au fost deja puse la pășune ano ang tagalog sa de jocuri de noroc.
Eu vorbesc despre industria de curse de cai, una dintre cele mai vechi forme de pariuri, și se luptă aproape peste tot. cele mai bune restaurante din new york new york casino.