asdaq-enumerate de Divertisment de Jocuri de noroc Asia Inc postat un profit net de 1,4 mln dolari pentru al treilea trimestru din 2015, comparativ cu o pierdere netă de NOI 261.000 de dolari cu un an mai devreme.ntertainment Jocuri Asia este angajată în leasing de electronice, mașini de jocuri de noroc pe o repartizare a veniturilor de bază pentru industria jocurilor de noroc în Cambodgia și Filipine, și dezvoltarea și exploatarea de jocuri de noroc locuri în Asia sub 'Dreamworld brand. Este, de asemenea, produce și vinde chips-uri de jocuri și plachete sub 'Delfin' marca (foto).ntertainment Jocuri Asia este o filială a Hong Kong-Melco International Development Ltd, prezidat de către Lawrence Ho Yau Lung poker online gratuit premii în bani reali.

Melco International este unul dintre cei doi acționari majoritari de Melco Crown Entertainment Ltd poker online gratuit masă privată app. Aceasta firma a deschis pe 27 octombrie noua sa NE$3.2 miliarde de Studio City proiectului în Macao. #8220;primar drivere de performanța noastră în trimestru și an-la-data au fost îmbunătățiri semnificative în produse de jocuri de vânzări și marja brută, precum și creșterea în operațiunile de jocuri de noroc venituri," Clarence Chung Yuk Om, președinte și chief executive de Divertisment de Jocuri de noroc din Asia, a declarat într-o declarație în timpul slot definiție.

#8220;Cu un atractiv al patrulea trimestru pentru conducte, produse de jocuri de noroc divizie este pe țintă pentru a obține performanță-record de peste 13 milioane de dolari în venituri pentru anul 2015", a spus el, avertizând că firma se așteaptă "să experiență de vânzări fluctuațiilor naturale inegale fluxului de ordine pentru această afacere determinată de calendarul de comenzi pentru noul cazinou deschideri". în slotul de timp sau pe timp de slot.