Vă invităm pe tineri să crească și să preia conducerea." Puteți verifica afară Novibet pentru tine, făcând clic aici jaf de aur castigul maxim.
Suntem de operare propria noastră platformă. Un impresionant in-house platforma cu impact demonstrabil asupra jucător numere și angajament." Novibet de director Executiv George Athanasopoulos comentând cu privire la primirea premiului, a declarat: "sunt onorat să primească cele mai Bune In-House Produs de Atribuire pe numele Novibet și echipa remarcabila de peste trei sute de oameni." "Aceasta nu este o tehnologie de atribuire. Dave a fost implicat în industria jocurilor de Noroc Online timp de 20 de ani acum cum să bată cazinou heist.
Puteți de asemenea să-l vadă pe forum din timp în timp, în cazul în care se ocupe de Webzcas. cum să bată cazinou din bob robber pentru a merge. Privind acordarea Novibet cel Mai bun In-House de Produs, EGR judecători a declarat: "scară de ce Novibet a realizat este foarte impresionant, nu pur și simplu o componentă, ci un întreg sistem cum să bată cazinou masini. Aceasta este o realizare făcut posibil de ingineri, care lucrează în sinergie cu proprietarii de produs, sub o viziune comună: Dăruire, Talent și Muncă Grea, poate câștiga dragostea de clienți și să stea inalt împotriva chiar și cele mai mari concurenți." "Suntem în curs de dezvoltare propria noastră tehnologie de proprietate.