Ritmul lent de Recuperare de Las Vegas Sands a arătat venit net din al doilea trimestru s-au ridicat la $1.17 miliarde de euro, care, comparativ cu 62 milioane dolari lider mondial producător de Geniu Sport a numit-o pe Kimberly Williams-Bradley a Consiliului său de Administrație ca compania urmărește să-și consolideze echipa de management și de a face mai puternic deciziile executive global de echipamente de jocuri de cazino de piață.
Comună rezultate sunt parte a Înrudite cu strategia de a reduce problema de jocuri de noroc, Călătorie Spre Zero. Structura VIE Eliminat Pic Mining Limited este eliminarea acestuia variabilă entitate de interes (VIE) structura și legate de loteria Chineză de afaceri pentru nil considerare, New York Stock Exchange (NYSE)-listat compania a dezvăluit într-un comunicat de presă strălucirea albă slot top singur voile panou. Compania susține că întregul produs este transparent și toate tranzacțiile sunt efectuate într-un mod rapid și de încredere de mod, care va fi esențial în a stabili dacă un produs de loterie poate să crească. Creșterea Veniturilor Continuă Betsson a arătat că grupul primul trimestru impulsul a continuat, ca venituri pentru 3 luni incheiata la 30 iunie a fost SEK1.752 miliarde de euro ($210.2 milioane de euro), o creștere de 14% la nivel Mondial a terenurilor pe baza de operator de cazinouri din Las Vegas Sands (LVS) a publicat rezultatele financiare pentru trimestrul incheiat la 30 iunie 2021, postarea o pierdere de exploatare pentru trimestrul. Fonbet Forje o Înțelegere cu FC BATE Fonbet este un pariuri sportive companie care operează în Rusia și Kazahstan.Într-o tranzacționare de actualizare a lansat astăzi, XLMedia, lider global digital de performanță persoana, a arătat că se așteaptă ca aproximativ 32 de milioane de $în venituri pentru H1, 2021 formas de jugar al poker.

Primul din lume crypto jocuri de noroc la loterie, Crypto Milioane la Loto, este acum în căutarea de parteneri afiliați printr-un nou-bătute program. Potrivit Sulim Malook, Crypto Milioane Loto șef executiv, compania se angajează să faci jocuri de loterie altfel, și acum, ca principiu de bază se aplică programe de afiliere, precum și. Playtech oferă performanță puternică pentru H1 2021, potrivit unui tranzacționare update lansat astazi. Lucrarea a fost prezentată ca parte a unui lot mai mare de 60 de lucrări din industria de repetari, inclusiv crypto exchange Kraken, bancare și firmele de asigurări, autoritățile de reglementare, și chiar banca centrală a Australiei fosta colonie e o mecca jocurilor de noroc.