Cu sediul în Singapore, UN Campionat este casa de arte marțiale și este cel mai mare din lume de arte martiale de organizare, gazduire crize în toate stilurile de arte martiale, cum ar fi Muay Thai, Kickboxing, Karate, Kung Fu, Silat, Sanda, Lethwei, Arte Marțiale, Tae Kwon Do, Submission Grappling, și mai mult casino online depozit de 5 euro.
De atunci, de 24 de ani a alcătuit o impresionantă 11-3 profesionale de înregistrare, care include patru victorii de depunere și două prin ko. YOSHITAKA NAITO PENTRU a-și APĂRA STRAWWEIGHT CAMPIONATUL MONDIAL ÎMPOTRIVA lui JOSHUA PACIO ÎN REVANȘĂ 17 August 2018 – Jakarta, Indonezia: Cel mai mare nivel global sports media de proprietate în Asia de istorie, UN Campionat™ (UNUL), a anunțat întoarcerea sa în Indonezia este plin de capitala Jakarta pariuri mari pe slot machines. De 23 de ani, Yuya "Micul Piranha" wakamatsu traducere și adaptare: este un artist marțiale mixte din Kagoshima, Japonia pariuri pe numere greu în jocul de zaruri. Cu o impecabilă palmares de 4-0, Torres în prezent ascute abilitățile ei sub ochiul vigilent al renumit Filipineză wushu campion mondial, UN veteran Rene catalană. Cu nouă 10 victorii prin ko, wakamatsu traducere și adaptare: este o forță de a fi socotit cu în muscă. Reigning UNUL Strawweight Campion Mondial Yoshitaka "Nobita" Naito este una dintre cele mai de succes artiști marțiale să iasă vreodată din Japonia.În doar patru ani de când a debutat în 2012, Naito cucerit de notorietate competitive artele marțiale Japoneze scena, captarea Shooto Strawweight Titlu pariuri don ' t pass line în jocul de zaruri. Torres este de echitatie un val de impuls, după ce a câștigat primele patru meciuri din cariera ei, inclusiv trei în UNUL Campionat cușcă.În cea mai recentă excursie, Torres a uimit Echipa Lakay stele aprilie Osenio pentru a câștiga de prima rundă knock-out. Lumban Închisoare este setat pentru a face față Jomary Torres în următoarea excursie.

Din lume cele mai incitante organizarea de arte martiale, găzduiește cel mai mare sport de evenimente de divertisment din Asia, oferind unele dintre cele mai bune din lume de arte martiale si campioni mondiali, semnat la contracte exclusive, pe cel mai mare mass-media de difuzare în Asia.În plus față de platformele digitale, UN Campionat emisiuni la peste 1,7 miliarde de potențiali telespectatori în 138 de țări din întreaga lume, cu unele dintre cele mai mari la nivel mondial de radiodifuziune, inclusiv Fox Sports, ABS-CBN, Astro, ClaroSports, Bandsports, Startimes, Premier Sport, Thairath TV, Skynet, Mediacorp, OSN, și mai mult.