"Nebuna" care a prezis că lumea se va sfârși pe 21 Mai, aparent, nu a primit înștiințarea că nu a venit sfârșitul lumii este de jocuri de noroc pentru altcineva ilegale.

Harold Camping încă mai crede că lumea se sfârșește. Nu mai e o predictie, e o boală. Să recunoaștem, dacă ai de gând pentru a prezice sau de garantare ceva la fel de ridicol ca sfarsitul lumii ar fi bine să ai dreptate sau nu mai vorbi vreodata. Mai bine încă, să caute consiliere este de jocuri de noroc interzis în iudaism. Când 21 Mai a venit și a plecat, de Camping și adepții lui au fost la vedere și pe căile respiratorii. Inițial am bănuit că membrii cultului au lumea lor s-a încheiat de Camping, dar apoi a reaparut.În loc de scuze sau o scuză că el a fost amestecarea de alcool și medicamente baza de prescriptie medicala, Camping continuă să insiste că lumea este într-adevăr sfârșit este de jocuri de noroc de bun pentru un creștin.

Ca Oakland Nord rapoarte, în emisiunea sa, Camping spus că, atunci când nimic nu s-a întâmplat pe prezis zi, "A fost un moment foarte dificil pentru mine." Ascunzându-se într-un motel cu soția lui pentru o noapte, el a spus că a așteptat pentru Răpirea pentru a începe jeux slotomania slot machines. "Am fost cu adevărat vă întrebați ce se întâmplă... Ce s-a întâmplat?" Se numește psihoză și este o stare psihică foarte gravă, cu efecte dezastruoase daca nu este tratat de către licențiat în domeniul medical jeux tete un card poker. Obțineți cele mai recente știri de jocuri de noroc de la Calvin Ayre.