Independent de revizuire va acoperi ultimii trei ani și jumătate că Fundația a fost strângerea de fonduri jeux slots gratuit sans inscripția.
"Nu avem absolut nimic de ascuns, nimeni de la bord nu a primit nici un cent de la fundație, în orice formă fel sau forma." Scris Warne. Probleme au apărut pentru Fundație după mai multe rapoarte din presă au sugerat că nu a reușit să prezinte corespunzătoare documentației financiare la sfârșitul anului. Warne a mers pe pentru a reaminti cititorilor că ne-ați salvat viețile copiilor și fără sprijinul nostru nu ar fi pe această planetă.' Warne chiar afundat în bazele financiare prin declararea au crescut cu 7,8 milioane de dolari și având în vedere departe de 3,6 milioane de euro, iar această cifră a fost în curând să se ridice la 4.1 milioane.

Warne tweeted o lungă replică pe Facebook pagina pe week-end, unde a comentat pe trezirea pentru a găsi mai multe atacuri malware și afirmațiile false despre Shane Warne Foundation' este asul scăzută în poker. Shane Warne Fundația și-a anulat anual Joe Hachem & Shane Warne caritate turneu de poker după consum de pază în Victoria comandat un audit financiar independent non-profit. De-a lungul week-end, diverse surse de presa a dezvăluit că fundația nou numit CEO, Emma Coleman, a demisionat în urma vestea că un consum de pază în Victoria au ordonat independent de evaluare financiară este texas poker. El a continuat să arunce vina în mâinile jurnaliștilor, și a spus că el nu a putut înțelege ridicol cruciadă " și "răzbunare personală'. Realitatea TV stele, și Shane Warne Fundația ambasador, Lydia Schiavello, de asemenea, distanțat de caritate este texas hold ' em poker. Era noiembrie, când ne-am despărțit prima vestea că cricket legendă, și fostul 888 Poker ambasadorului non-profit pentru a ajuta persoanele defavorizate și copiilor bolnavi, a fost investigat de către consumator câini de pază, după ce un jurnalist a dezvăluit doar 16 de cenți la dolar a fost de gând față de suport pentru copii sfaturi pentru a câștiga bani de pe slot machines. Shane Warne Fundația și-a anulat Anual Joe Hachem & Shane Warne Caritate Turneu de Poker după control aplicat la non-profit intensificat în această săptămână sfaturi pentru a câștiga la sloturi online.