Un alt subiect încă să fie decis în Bayou Stat este dacă de pariuri sportive va fi permis numai în interiorul cazinouri, sau de pe smartphone-uri și alte platforme electronice.În Arkansas, care se învecinează Louisiana, stat cazinouri se confruntă cu o creștere lunară în suma de bani pariu în case de pariuri.

Pariuri sportive este legal, dar nu este încă operațional în alte șase state, inclusiv Maryland, Louisiana, și Dakota de Sud poti bloca de jocuri de noroc de pe iphone. Când Louisiana Legislatura viitoare întâlnește în aprilie, parlamentarii vor determina licențiere și probleme de impozitare. 22, în conformitate cu cele mai recente cifre din Arkansas Comisiei de Curse. Această declarație de la Biden oficialii indică faptul că "s-ar putea sprijini guvernul federal tot mai implicat în stabilirea de reguli federale pentru pariuri sportive", potrivit MarketWatch puteți bloca aplicații de jocuri de noroc.

Două din cele trei cazinouri legale de funcționare în Arkansas adus în mai mult de 1 milion de dolari din pariuri sportive în perioada de 30 de zile se încheie Oct. Pariuri sportive este legală în 19 state și Washington, d. Joe Biden, administrația s-ar putea sprijini federal implicarea în liniile directoare pentru pariuri sportive, potrivit unui financiare site-ul de știri puteți bloca aplicații de jocuri de noroc de pe iphone. Juridice de pariuri sportive din Louisiana este puțin probabil să apară cel puțin până în 2022. Cu toate acestea, Biden, de asemenea, a spus că nu are "suport adăugarea de restricții inutile pentru industria jocurilor de noroc ca Trump a făcut administrația," financiare, a raportat site-ul argosy riverside casino kansas city. Smartphone-ul de pariuri nu a fost legalizat..