Obțineți cele mai recente știri de jocuri de noroc de la Calvin Ayre. Noi trei-an extensie vă permite Sportradar pentru a continua monitorizarea Lega Pro meciuri cu ajutorul său Sistem de Detectare a Fraudei în timp ce furniza, de asemenea, de învățământ Servicii de Prevenire a Fraudei ateliere de lucru pentru toți jucătorii, antrenorii, și de management al ligii până la finalizarea sezonul 2017-2018 sign up bonus no deposit.

"În următoarele săptămâni, a 'Lega Pro Integritate Tur' va viza cluburi lua parte la Campionatul de Municipalităților și va arăta din nou pentru fanii noștri și părțile interesate că suntem pe deplin angajamentul de a cinstit fotbal". Lega Pro, care este împărțit în trei grupuri—de Nord și Sardinia, Centrală și de Sud—este una din primele ligi de a adopta Sportradar e Servicii de Prevenire a Fraudei, după ce a început un parteneriat cu compania de securitate în 2011 matematic strategie pentru a învinge ruleta. Bracciali și Starace sunt sub suspiciunea de a arunca meciuri de tenis după ce anchetatorii au interceptat separate online conversațiile de pe Skype duo-ul a avut de unde au admis la "aranjarea meciurilor" au fost implicați în test de matematica pentru casino dealeri. Procurorul Roberto Di Martino, a confirmat autenticitatea convorbirilor, dar a refuzat să dea detalii cu privire la anchetele în curs matematică și statistică a jocurilor de noroc. Bracciali este suspectată că a aruncat un meci în Newport, Rhode Island împotriva Scoville Jenkins, care a și câștigat meciul cu 6-2, 6-1. Sportradar Managing Director Andreas Krannich comună Macalli declarațiile lui, numindu-extinderea ca o continuare a unui parteneriat care a educat peste "10.000 de jucători, tinerii jucători, arbitri, precum și de pe teren a personalului".

Italia este al treilea nivel de fotbal de divizia a, Lega Pro, a depasit-up pe cont existent de parteneriat cu aranjării meciurilor de detectare specialiști Sportradar.