Gainesville este în partea de sus centrul de stat, și încă în curs de uragan ceas. Există o cantitate imensă de stres în prezent pe drumurile din această stare, și disponibilitatea de gaz, apă, și alte consumabile sunt la niveluri critice noul cazinou deschidere în virginia.

Live de curse a fost de asemenea anulate, iar cele mai multe cazinouri și parimutuel locuri în cale proiectată de furtuna va fi închis noul cazinou deschidere în vietnam. Joi, națiuni din întreaga lume încep să mobilizeze ajutor umanitar efort pentru insulele Caraibe deja devastat de Irma. O combinație de vânt care se deplasează între clădiri înalte, și înălțimea în sine, are potențialul de a face vânturi efectua la un mult mai mare decât viteza lor de așteptat, rata de 150 mph noul cazinou deschidere la washington. Joacă un fotbal colegiu jocul de sâmbătă va adăuga doar la stres," Dorminy adăugat cum pot câștiga la sloturi.
Organizația Națiunilor Unite a estimat că până la 37 de milioane de oameni din multe țări ar putea fi afectate de furtună cum se poate opri jocuri de noroc.