Era vorba despre momentul în care o știre despre o fuziune în industria jocurilor de noroc a venit în jurul valorii de colț și, din fericire, weekend-ul nu a dezamăgit are cineva o viitoare vip slot încă.

Aceste lucruri vin de obicei în jurul valorii de colț cu viteza luminii și amalgam între Ladbrokes și 888 va fi probabil diferit. Ieri ne-am rupt de știri de la două fiind în discuții, și, spre deosebire de mântuială Sportingbet/Unibet fuziune, se pare ca ambele parti sunt pe aceeași pagină.

Astăzi, atât de cele două declarații publicate la bursa de Valori din Londra confirmă că au fost în negocieri, dar a adăugat, "nu poate fi nici o certitudine că aceste discuții vor duce în final la o ofertă." Pe știri de fuziune fiind pus în domeniul public, 888 prețul acțiunilor a crescut cu aproape o cincime, dar ei nu au vrut să facă alte comentarii pe cele mai recente fuziune vorbi atunci când a cerut are cineva vreodată jefuit un cazinou. Am contactat, de asemenea, Ladbrokes cu privire la obiectul de fuziune, și nu am primit un răspuns de la ei.eGR, cu toate acestea, citat de capul lor de PR Ciaran O ' brien, care a spus că achiziția propusă a fost în "primele zile" și că "nimic nu e sigur" în această etapă timpurie a câștigat cineva vreodată sloturi online.
De asemenea, el a declarat că nu a fost parte din nou instalat CEO-ul Richard Glynn este Proiectul "Stimula". Una dintre problemele care ar putea veni este că 888 au fost încă să plătească lor de negociere pană la Departamentul de Justiție al SUA, astfel încât orice mișcare în NOI ar fi problematică până au fost rezolvate.
Adăugați la asta faptul că ambele companii cotate la bursă și puteți vedea că problemele sunt posibile în cazul în care fuziunea fie finalizată cum vechi ai să fi să mergi într-un cazinou din ohio. Obțineți cele mai recente știri de jocuri de noroc de la Calvin Ayre cum vechi ai să fi să mergi într-un cazinou din mississippi.