Cum cele mai multe dintre iGaming lumea trebuie să-și dorească că acestea sunt în las Vegas chiar acum unde este cel mai apropiat cazinou pentru a muskegon. Faptul că e Vegas, vestea a filtrat prin această Victorie Poker pro Antonio "the Magician" Esfandiari a luat al doilea World Poker Tour (WPT) titlu la Five Diamond World Poker Classic michigan. Adăugați la aceasta faptul că e ora 3:30 și Antonio ziua de naștere, și dacă ești în las Vegas și care nu sunt deja pe cale de a Bellagio atunci ce-i cu tine!?Antonio a fost heads-up cu colegii Victorie pro Andrew Altul pentru aproximativ două ore și jumătate înainte de Magician a ridicat la 800.000 și Altul s-a mutat all-in cu Qd10c unde este cel mai apropiat cazinou.
Esfandiari l-au urmat în toate cu KcJd la monterey. O lungă perioadă de întârziere a permis mulțimea merge sălbatice pe ambele părți, cu Antonio feroviar oferind un consistent de predare de mulți ani california.
Flop-ul a venit cu AdKd6d, la rândul său, 6c, și diamant Altul necesare n-a venit ca cartea de river a fost 5s unde este cel mai apropiat cazinou la locația mea. Antonio a câștigat pe o pereche de Popi și $870,124 care vine cu ea ruleta portail coulissant brico depot. Esfadiari navigat în noapte la bordul lui mare de prieteni și poate că ei vor face o noapte albă în Las Vegas ruleta platou tournant micro-onde. Obțineți cele mai recente știri de jocuri de noroc de la Calvin Ayre ruleta plăci crate and barrel.