Cu Apple iPad acum, reprezentând 1% din totalul traficului web, va Steve Jobs în cele din urmă a venit în căutarea pentru un pariu corect pe dispozitive mobile Apple?Rangul Grupului în-afară-shake-it-toate-despre usa de rulment executivului Guoco Grup propunerea de preluare de Rang Grup condus la Rang de CEO și CFO asalt, in semn de protest, dar CEO Ian Burke a avut-o aparentă schimbare de inima de-a lungul week-end, revenind la locul de muncă luni "incantati de viitor pentru Rang." Nu avem nici o idee cum să Burke stare civila, dar ne place să ne imaginăm un week-end scandal care implică o iritat soția și un ac de rulare ce înseamnă atunci când cineva este o fata de poker.

Oh, poți să îl dea în judecată Finlanda pentru a consolida jocuri de noroc online, de monopol finlandeză operator monopolist RAY este de înțeles de încântat de planurile guvernului de a face chiar mai mult pentru a preveni Finlandezii de la jocuri de noroc pe alte site-uri. World Series of Poker cele mai recente actualizări de preliminarii sunt acum toate în sac, dar participarea în primele două zile de la Evenimentul Principal a fost de 28% față de 2010 folosit monede slot mese de biliard.
Joe Barton federal de poker plan de economisire sprijinul pentru un alt proiect de lege care se presupune că va dezvălui în această toamnă (eventual introdus de Senatorul Jay Rockefeller) folosit masa de craps de vânzare craigslist. Introduceți Comisiei Europene, folosind cuvinte ca 'incompatibil' și 'foarte prost' (nu poate fi efectivă ghilimele) pentru a descrie grec a propus legea jocurilor de noroc. VIDEO PONTURI Ce gândesc fetele?Că băieții ar trebui să se spală sub capota, și că într-adevăr sunt la fel de tineri ca fata cu care te simti folosit masa de craps de vanzare langa mine. Africa de sud tarasc spre jocuri de noroc online, De mult-amânat concluziile din Africa de Sud jocuri de Noroc Comisia de Revizuire a recomanda revizuirea țării de jocuri de noroc legi care să permită acțiune on-line.