Noi credem [MGM acțiune în justiție] beneficii tuturor victimelor, oferind o oportunitate pentru închiderea într-un mod rapid și echitabil," CEO-ul companiei, Jim Murren a insistat la deschiderea MGM Springfield din Massachusetts, luna trecută. Gigantul jocurilor de noroc reacția coșmar de propria sa creație a fost să pretindă că intenția sa a fost să-și consolideze procese pentru beneficiul victimelor, pentru a evita lungi, trase de litigii sunt online slot machines legitime. Avocații susțin că se califică, pentru că firma de securitate MGM angajat pentru festivalul a fost aprobat de către Departamentul de Securitate Internă (DHS).

Dar nu fac nici o greșeală: no mercy va fi afișat pe orice care refuză să accepte bizar donație. MGM Resorts s-a oferit să doneze 500 de dolari pentru caritate de alegerea de fiecare de aproximativ 2.500 de reclamanți, care au fost răniți sau îndoliate de 1 octombrie 2017 Las Vegas tir, cu condiția ca acestea să accepte aviz juridic ele sunt dat în judecată de către companie sunt online slot machines real. MGM va argumenta că un obscur federal terorismului legea protejează de la daune-interese.

MGM este fără precedent decizia de a da în judecată victime a fost întâmpinată cu neîncredere și publice asprime, fapt care ia determinat #BoycottMGM să trend pe Twitter pierderile de jocuri de noroc vs deducere standard. Ipotetic vorbind, dacă fiecare reclamant a fost de a accepta MGM caritabile oferta, ar costa compania 1,25 milioane pierderile de jocuri de noroc pentru a măsura câștigurile.

Acestea vor fi servite în sensul juridic al cuvântului — cu proces. La 64 de ani, atacatorul a fost în măsură să introducă ilegal mare putere de arme și muniții în camera lui de hotel, ajutat de un VIP de loialitate statutul care i-a permis acces exclusiv" pentru un lift de serviciu la Mandalay Bay, susține cel puțin un costum de văzut de către Las Vegas Review-Journal.