acau conferinta investitor Suncity Grup a confirmat pentru GGRAsia că majoritatea VIP cluburi de jocuri de noroc în Macao piața va relua activitatea după miezul nopții, joi, în urma deciziei guvernului de a nu mai prelungi curent de închidere din orașul cazinourilor.intocmi la Suncity e miercuri răspuns, în prezent, acesta activează 17 cluburi VIP în Macao piață când a jocurilor de noroc a devenit legal în new jersey.
De asemenea, compania se execută de mai multe cluburi din alte Asiatice, inclusiv în Coreea de Sud, Vietnam, Cambodgia și Filipine.de marți, cinci din Macao șase operatori de cazinouri-a confirmat GGRAsia care le-ar adopta etape reopenings lor locuri de jocuri de noroc când a jocurilor de noroc a devenit legal în michigan. Melco Statiuni ne-a confirmat, miercuri, că la cazinouri la Cotai proprietăți – City of Dreams Macao și Studio City – ar redeschide joi când a jocurilor de noroc a devenit legal în miami.

Compania însă nu a putut oferi o dată pentru când operațiunile de jocuri de noroc la Altira Macau casino hotel în Taipa va reporni. rang înalt în mâini de poker.