La Saginaw Indian Chippewa Trib de proprietate, situat în apropierea Standish — a construit o 148 de camere, de cinci poveste de hotel nu-ho-chunk-au poker.
Această extindere în continuare se solidifică prezența noastră în nostru aboriginal teritoriul și demonstrează angajamentul nostru față de comunitate și de creștere economică pentru regiune," Șef Frank Cloutier a spus într-o declarație anterioară publicat de Michigan Live nu a lovit oprirea pe un slot machine schimba rezultatul. "Am spus foarte clar, de peste si peste din nou, că protejarea Școală Fondul de Ajutor, asigurându-se că fiecare dolar înapoi în educația copiilor noștri este prioritatea mea," Whitmer a spus Michigan Radio mai devreme în acest an nu-hermes-ți dau un slot de timp. Anul trecut, Vulturul a avut mai mult de 2.500 de angajați party poker hand history de download. Acesta funcționează deja în Little River Casino Resort pe Manistee rezervare, dar din moment ce de-al doilea cazinou va fi construit pe teren suveran, este nevoie de la Departamentul de Interne, Biroul pentru Afaceri Indiene să ia noi terenuri în încredere pentru trib party poker dublu sau nimic.
Pentru Larry Romanelli, tribal ogema sau LRBOI șef, răspunsul a fost deosebit de dureroase, având în vedere că tribul său a sprijinit Arma Lac Trib oferta pentru un cazinou la sfârșitul anilor 2000 stai și du-te. Michigan a fost de asemenea implicat într-o dezbatere asupra jocurilor de noroc online.În luna iunie, Michigan Democrat Gov. Proprietatea a organizat târguri de locuri de muncă pentru personalul de la hotel și cazinou modernizate.
Gretchen Whitmer — care nu este un fan al statului legislative efort de a legaliza jocuri online — a fost la cuțite cu proiectul de lege sponsorul lui, statul Rep. Un nou restaurant și bar pentru a deschide, de asemenea party poker download nu funcționează.