El a privit industria cresc de la primitiv stadiu a ceea ce este acum. Meister a participat aproape 100 de conferințe în ultimii 20 de ani și a fost un vorbitor sau un panou de moderator pentru cel puțin 60 de evenimente.
Cu greu o modalitate de a încuraja licențiați și de a construi o industrie în Această săptămână de aprobare a unei modificat de jocuri de noroc online de lege de către parlamentul României a include o prevedere care este puțin probabil să apeleze la operatorii care au fost active în țară înainte de un cadru formal san manuel angajat al cazinoului actualizare. cu greu o încurajare pentru operatorii de la linia de sus pentru licențiere, și evocând industria amintiri din spaniolă retroactiv impozitul raid de mai mulți ani în urmă (a se vedea anterior InfoPowa rapoarte) cum pentru a instala un slot de e-mail într-o ușă de garaj. Dispozițiile sunt susținute de măsuri de executare care includ acum familiar ISP blochează, liste negre și posibile tranzacțiile financiare interferențe.

Ideea este că Oficiul Național de jocuri de Noroc va evalua cât de mult înapoi-taxa este datorată de numere asamblate printr-un audit de cărți de aspirant operatori, care vor avea apoi de trei luni pentru a plăti cum pentru a instala un liniar slot difuzor. A luat șase ani pentru a ajunge la stadiul actual, cu guvernul înmuiere unele dintre sale anterioare cererile pe operatorii.

Se pare din presa locală că legislația este zis și făcut, așteaptă doar semnătura președinte național să fie introduse în legea română cărți cum pentru a instala un slot de e-mail într-o ușă de metal. Bryan Bailey a fost difuzate Casinomeister de la lansarea sa în iunie 1998.