Kentucky Convenției Baptiste a trecut un anti-jocuri de noroc rezoluție, și fundația oferă un pliant împotriva Koenig lui bill membrii acesteia pot introduce în biserică buletine reguli de toate în poker.
Cu Republicanii dețin majoritatea în ambele camere, Beshear a menționat că a fost GOP parlamentarii care trebuie să se extindă de jocuri de noroc în membre, inclusiv Indiana și Tennessee reguli de 5 draw poker. Cu toate acestea, el a declarat că statul trebuie să găsească noi surse de venituri, și a arătat spre Koenig Casa lui Bill 137 ca o oportunitate de a face asta regulile de blackjack la casino. Dar noul guvernator speră legiuitorul ar lua în considerare mai multe jocuri poker online gratuit masă privată.
Dar au adăugat că extinderea dincolo de faptul că nu au voturi în camera lor. "Preocuparea noastră principală este orice impact ar putea avea asupra noastră studenților-sportivi", a declarat John Karman, directorul școlii de relații cu mass-media. Proiectul de lege ar permite urme de cal și Kentucky Motor Speedway pentru a avea de vânzare cu amănuntul case de pariuri de pe site-ul.