Champions Sport, platforma din spatele unora dintre cele mai mari case de pariuri sportive online din lume, a numit Simon Nobil ca Șef de Pariuri sportive Produs.
Nobil este un pariuri sportive online veterani care au lucrat la gigantii industriei, inclusiv Stele Grup și Apogeul în timpul lui 20 de ani de carieră.În calitate de Șef de Pariuri sportive, Nobil va fi responsabil pentru definirea, articularea și executarea viziune de produse pentru a oferi cel mai bun din clasa soluții care crește cota de piață și de a încuraja creșterea nu vorbesc stick casino pariuri sportive. Nobil și-a început cariera în jocurile de noroc online în 1996 ca un partener fondator al Intertops, prima companie de a accepta un pariu online. De atunci, el a deținut de produs, de marketing și de management roluri la Pinnacle Sports, Full Tilt Poker și Workshop – aducerea de neegalat de cunoștințe și experiență pentru a Campionilor de Sport. Mark Robson, CEO al Campionilor de Sport, a declarat: "sunt încântat să urez bun venit lui Simon pentru echipă și pentru Champions Sport pentru a folosi abilități incredibile și unice înțelegere a industriei." "Acestea sunt provocatoare și incertă ori pentru operatorii de pariuri sportive și Simon experiența se va dovedi vital în a ajuta partenerii noștri se adapta și de a profita." Simon Nobil, Șef de Pariuri sportive Produs la Champions Sport, a declarat: "este o onoare să se alăture Campionilor de Sport în calitate de Șef de Pariuri și de a lucra alături de echipa incredibil deja în vigoare.

"Acest lucru este combinat cu un lider pe piața de produse și servicii, pe care vom continua să se dezvolte și fin-tune pentru a oferi partenerilor noștri cu bespoke pariuri sportive soluția de care au nevoie." Champions Sport a dezvoltat un stat-of-the-art de pariuri platformă care oferă mai mult de 30.000 de a trăi piețele de peste 50+ de sport din întreaga lume jocuri de noroc în india hindusă. Tehnologia include, de asemenea, lider de raportare și de gestionare a riscurilor, precum și rapide pariu decontări și plăți, permițându-le operatorilor să se bucure de generos marjele de profit. Despre Campioni Sport: Sport Campion este determinată de a oferi cea mai bună platformă de pariuri sportive pentru tine și clienții dumneavoastră.

Echipa noastra pasionat are zeci de ani de experiență de lucru pentru cele mai mari branduri din online și offline de jocuri sectoare jocuri de noroc în islam în urdu. Noi oferim o abordare flexibilă pentru a crea un produs adaptat pentru nevoile dvs jocuri de noroc în jamaica indiile de vest. de afaceri, inclusiv culori și branding.Și notabile palmares de menținerea legăturii cu top din industrie, autoritățile de reglementare asigură că produsul nostru este compatibil în orice mod..