Medie zilnică rata de cameră în Stratosferă a crescut de la $43.39 la $50.50 în timp ce gradul de ocupare a avut loc constant la 84.5 la sută.În ciuda creșterii ratelor, hotelul a fost încărcare 15 dolari mai puțin pe zi și 20 de dolari mai puțin în week-end între noile și vechile camere cum să împartă în blackjack.

"Piața locală continuă să fie greu cum să împartă chips-uri în texas hold ' em. Convenția și rezervările de grup a crescut cu 25 la sută față de anul trecut wpt grădini poker championship 2021. Până în prezent, 909 camerele au fost renovate, cu planuri de a termina restul acestui an, a spus Martin wpt grădini poker championship partea 4. Net veniturile au scăzut cu 1,5 la sută la$86.4 milioane de euro.
Las Vegas pe bază de companie de jocuri de noroc atribuit pierdere pentru Stratosferă cheltui mai mult pe publicitate, și o luptă economie care a văzut mai puține persoane viziteze cazinoul. Martin a spus că această campanie a "creat o mulțime de activitate" în jurul Stratosferă ca 2,427, în războiul cu-cameră de hotel, a văzut o creștere în primul trimestru convenția de rezervări wpt heads-up holdem strategie. Martin a spus analistii companiei va lua o pauză de la campania, dar ar evalua impactul continuu pentru a decide dacă să cheltui 1,5 milioane de dolari alocate pentru publicitate suplimentare. Compania a declarat că a cheltuit 2,4 milioane de dolari pe publicitate ca Stratosferă și-a lansat "Ridica Așteptările Dumneavoastră", campanie de publicitate, concepute pentru a evidenția proprietatea recente upgrade-uri.

American Casino, care detine patru hoteluri în Las Vegas și Laughlin, a declarat că a pierdut 6,2 milioane de dolari în primul trimestru, comparativ cu o pierdere de 2,7 milioane $pe an earlier ce este 6 plus hold ' em. EBITDA ajustat, sau câștigurile înainte de dobânzi, taxe, depreciere și amortizare, a scăzut cu 15,2 la sută la $16,7 milioane de euro.