În Regatul Unit, GambleAware independent responsabil de caritate, a anunțat semnarea unui contract pe trei ani, care va vedea că dă peste $18.6 milioane naționale de informare și suport furnizor de servicii, GamCare nu branson missouri au jocuri de noroc.
Cu sediul la Londra caritate servește ca o punere în funcțiune și acordarea de luare a corpului și a dezvăluit prin intermediul unui oficial, luni, comunicat de presă (pdf) că recentul acord reprezintă o creștere a 20% din fondurile sale de GamCare și este setat pentru a rula până la sfârșitul lui 2021 în poker face 4 ași bate o chintă de culoare. GambleAware detaliată că banii sunt pentru a fi utilizate pentru finanțarea furnizorului Național pentru jocuri de Noroc linie de asistenta Telefonica ia, împreună cu diverse servicii de asistență online și o rețea națională de a vorbi terapii. Acesta a declarat că acordul va permite, de asemenea, caritate pentru a mai departe ' - și dezvolte capacitățile de livrare de aproximativ 430.000 de oameni în Marea Britanie care au o problemă cu jocurile de noroc, alături de țară este estimat la două milioane de euro la indivizii cu risc crescut.

"Faptul că mai puțin de 2% din jucătorii-problemă au primit tratament reprezintă un decalaj semnificativ în furnizarea de servicii de specialitate," a citit o declarație de la Kate Lampard, Scaun pentru GambleAware în poker o culoare bate 3 de un fel. "Scopul nostru este de a reduce decalajul între numărul celor care primesc tratament și cei care au nevoie de creșterea gama, calitatea și cantitatea de intervențiile precoce și tratament în timp ce ajuta pe oameni să evite probleme cu jocurile de noroc, în primul rând." Caritate a declarat că finanțarea îmbunătățirea arată că aceasta este determinată de creșterea capacității în sectorul de tratament în timp ce, în cazul în care resursele de a conduce până standarde'. Mai mult, a explicat că intenționează să comande o nouă gamă de după-servicii de îngrijire pentru a ajuta la evitarea recidivelor în plus față de inclusiv programe de consiliere pentru doliu pentru familiile celor cu o dependenta de jocuri de noroc în poker face 4 de un fel bate o chintă de culoare. La rîndul său, Sir Ian Prosser, Scaun pentru GamCare, a declarat că a fost încântat să primească sprijin suplimentar din GambleAware ca noile fonduri vor permite organizației sale pentru a ajuta mai bine jucătorii-problemă, precum familia și prietenii lor ruleta se toarnă masa de bucătărie. "Vom utiliza subvenția pentru a dezvolta în continuare gama noastră de servicii și pentru a oferi un nou model de îngrijire, astfel încât persoanele fizice obține ajutor, care este adaptat la nevoile lor", a citit o declarație de Prosser ruleta se toarnă masa avec frein. "Asigurarea unui acord de trei ani ne oferă o certitudine cu privire la finanțare asta înseamnă că noi putem merge mai departe cu planurile noastre de a dezvolta și livra un tratament integrat sistem, pe care oamenii se așteaptă pe bună dreptate.".