Unibet va plăti 3,2 milioane eur (£2,6 m) la autoritățile fiscale spaniole, după ajungerea la un acord privind o cantitate adecvată de a plăti pentru operare înainte de piață a fost reglementată.

Spate-fiscale se referă la pariuri luate de către firmă, în perioada ianuarie 2009-Mai 2011, iar acest lucru ar putea goli calea pentru ei de a re-intra pe piata la un moment dat în viitor cel mai apropiat cazinou la idaho falls. Ea vine după Unibet ieșit de pe piața spaniolă, în iunie, după punct.es licențe au fost înmânate și o declarație din partea companiei a confirmat că plata impozitelor este "un non-recurente element legate de istoric, activități, ca Unibet nu se aplică pentru o B2C licență de jocuri de noroc în noul spaniolă lege a jocurilor de noroc și nu are în prezent țintă piața spaniolă" idaho. Unibet B2B brațul Kambi Sport Soltutions are deja un B2B licență de jocuri de noroc în Spania și s-ar părea compania este axat pe partea asta de lucruri.

ARJEL a anunțat că doi operatori de poker au anulat licențele american poker 2 ca la aparate online. Poker Lideri și Winga sunt cele două să văd roșu și ieși de pe piață în urma exodului de o serie de dimensiuni similare operatorii din ultimele luni american poker 2 ca la aparate gratis.
Poker Liderii de fapt niciodată nu a lansat un site după ce a fost acordată o licență în februarie și Winga se închide după ce, inițial, lansarea în ianuarie 2011. Win2day a lansat un poker oferă pentru piața Belgiană, care va fi alimentat de la Microgaming este Prima Rețele.
Cazinourile Austria brand va utiliza O+ licențe au fost acordate în luna aprilie, și aceasta înseamnă că ei se alăture PokerStars și Partouche în care deservesc piața Belgiană cu un poker produs american poker 2 download free. Obțineți cele mai recente știri de jocuri de noroc de la Calvin Ayre.