În Japonia și omul fiind foarte înclinată să înlocuiască actualul Prim-Ministru Shinzo Abe, potrivit surselor, a anunțat că rămâne angajat să acorde licențe pentru națiunea Asiatică inaugural trio-ul de cazino integrate statiuni slot machine pentru vânzare craigslist dallas. Potrivit unui raport de la GGRAsia, Yoshihide Suga (foto), în prezent servește ca Șef Cabinet Secretar pentru coaliția de guvernul federal condus de Abe Partidul Liberal Democrat, dar acum este printre favoriți pentru a reuși său de ieșire seful, cine detaliate la sfârșitul lunii trecute că el ar fi o parte din cauza unor probleme de sănătate slot machine pentru vânzare dayton.
Componentă critică: Suga folosit-o vineri interviu de televiziune în Prefectura Kanagawa circumscripție să afirmăm că introducerea a trei stațiuni cazino integrate rămâne o parte vitală din Japonia intenționează să crească turismul receptor și că intenționează să continue procesul de licențiere. Sursa a raportat că în vârstă de 71 de ani politician, de asemenea, ajută pentru a conduce un organism guvernamental în legătură cu promovarea beneficiilor de jocuri de noroc-friendly evoluții în timp ce lui circumscripție electorală include părți din orașul Yokohama, care face lobby pentru dreptul de a aduce un stil Las Vegas facilitatea de a o 116 hectare malul mării parcelă de teren în apropierea Yamashita Parc ohio. Buna shift: Pentru partea sa și internaționale de brokeraj Nomura Securities Company Limited au folosit un 28 August depunerea la detalii care planul de a aduce un trio de stațiuni cazino integrate în Japonia va fi cel mai probabil rămân intacte ar trebui sa Suga reuși Abe a națiunii cel mai proeminent politician. Firma pretins a afirmat că fostul Yokohama city consilier este de asemenea cunoscut pentru a fi un fan al lui Abe fiscal conservatoare politicilor economice, dar se confruntă cu o concurență pentru postul de top de la colegii de Partidul Liberal Democrat mare-peruci Shigeru Ishiba și Fumio Kishida cum plătești pentru jocurile de noroc online. Potrivit surselor citit nota de la Nomura Securities Company Limited.. cum plătești impozitele pe jocurile de noroc online.
"Au servit ca Șef Cabinet Secretar din decembrie 2012, el a avut o mână de ghidare în mod succesive Abe administrațiile au ținut în frâu pe politica și poate fi de așteptat să se mențină stilul asta, dacă va fi ales. Precum și continuarea lui Abe politica de reformare a sistemului de securitate socială, ne așteptăm că va continua politica sa de promovare a turismului, inclusiv legalizarea cazinourilor și reducerea tarifelor de telefonie mobilă." Direct nemulțumire: cu toate Acestea, Suga opiniile nu sunt împărtășite de toți alegătorii lui ca un grup de activiști comunitari în Yokohama recent a început colectarea de semnături într-o încercare de a declanșa un referendum local dacă metropola ar trebui să joace gazdă pentru una dintre cele trei vine integrat cazinoul resorts cum a face tu a plăti impozit pe câștiguri din jocuri de noroc. Se presupune că acesta a venit după ce primarul orașului, Fumiko Hayashi, a anunțat pe 19 August că administrația ei a fost întârzierea oficial cerere de propunere (RFP) etapă a procesului pentru o perioadă nedeterminată de timp, din cauza guvernului federal întârziere în publicarea de Bază Politica de criterii. face blackjack dealeri păstra sfaturi.