Top jocuri performante puse la dispoziție prin intermediul Blueprint Gaming RGS marți 17 octombrie, 2017 – Lider din marea BRITANIE pe bază de joc de studio Blueprint Gaming-a extins în mod semnificativ gama sa de produse prin adăugarea unei suite de jocuri din Merkur Gaming, vânzări internaționale și dezvoltarea de brand de ADP Gauselmann, precum și Rolă Timp de Jocuri (RTG) conținut în jocuri de noroc online catalog. Aceste jocuri, inclusiv Blazing Star, Duble, Triple Chance, Ochiul lui Horus și Pescuit Frenzy, au o reputație solidă în Europa ca cele mai performante de teren pe bază de titluri, în timp ce, de asemenea, realizarea banner-ul de a fi stand de jocuri în marea BRITANIE magazine de pariuri cel mai bun casino cu rotiri gratuite.

Noul conținut va permite Blueprint Gaming să-și diversifice portofoliul de produse pentru a-țintă un nou demografice, bazându-se pe prelungită succes Merkur Gaming și Tambur Timp conținut de joc a atins deja în germană, Olandeză, spaniolă și Est-Europene terestre piețe. Acest an marchează cea de-a 60-a aniversare a Grupului Gauselmann, care are acum fabricate în exces de 2 milioane de monede-op masini la Lübbecke sediul central și are o cifră anuală de afaceri de peste 2,5 miliarde euro (2016) cele mai bune cazinouri online slot machines. Matt Cole, Managing Director al Blueprint Gaming, a declarat: "suntem încântați să oferim acum Merkur și RTG cele mai performante jocuri, prin intermediul Blueprint Gaming RGS De 10 ori plata slot machine gratuit. "Stilul de joc se va completa portofoliul existent de bogat de sloturi și întărește și mai mult performanța noastră într-o gamă largă de piețe." Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați: Pătrat în Aer Comunicații Lewis Phillips +44 (0) 20 3542 4893 [email protected] Despre Blueprint Gaming Blueprint Gaming este un lider din marea BRITANIE pe bază de joc de studio și o parte din Germania Gauselmann Group. Se creează interesante jocuri slot ca la nivel mondial on-line și piețele de telefonie mobilă și jocurile sale sunt, de asemenea, disponibil pentru a fi jucat în peste 100.000 de teren pe bază de terminale de jocuri din marea BRITANIE, Germania și Italia 10 lucruri de cazinou nu vă va spune. Precum și conținutul său original, care a devenit extrem de popular, s-a dezvoltat cu succes sloturi bazează pe o gamă largă de branduri terțe părți, oferind jucătorilor de familiaritate și operatorii de oportunități de marketing unic.

Blueprint Gaming design și dezvoltare echipa se străduiește să împingă limitele creative în crearea de sloturi care sunt la fel de succes pentru operare parteneri ca ele sunt distractiv și angajarea pentru jucătorii săi. Proiectul este licențiat pentru a dezvolta și furnizarea online de jocuri de UK Gambling commission și Alderney Gambling Control commission De 10 ori plata slot machine. Obțineți cele mai recente știri de jocuri de noroc de la Calvin Ayre.