Warren Buffett nu este fan al jocurilor de noroc, și miliardarul investitor nu va fi sprijinit de jocuri de noroc de expansiune săptămâna viitoare la vot în țara sa natală, Nebraska. Cu toate acestea, în acest caz, triburi ar trebui să negocieze acorduri cu statul care ar fi de natură să stabilească condițiile pentru o anumită formă de venit-cota de plăți. Pete Ricketts.

Dar ar permite Nativ American cazinouri în mod implicit, deoarece în conformitate cu legea federală triburi sunt autorizate să funcționeze clasa a III-a jocuri de noroc pe rezervele lor cu condiția ca acesta este oferit din punct de vedere comercial în altă parte în stat. Aceste întreprinderi nu ar plăti impozite, se adaugă slot machines pentru uz personal.

E un Indian petiție. De corespondență au fost elaborate de către un grup autointitulat Ține o Viață Bună Inc., care a lansat o campanie de presă opunându-se măsurile de vot, iar săptămâna trecută a primit o donație de $250 de mii de Ricketts slot machines pentru uz casnic. Campania corespondență au fost create de un grup cu legături în Nebraska Gov. Potrivit Herald, în corespondență avertizează că de autorizare jocuri de cazino va deschide porțile pentru "Indian cazinouri" să fie construit peste Nebraska cel mai bun cazinou din santiago de chile. Imaginea pe care o creeaza este oarecum distorsionate. "Trebuie să te uiți la cine pune sus (bani)", a spus ea cel mai bun casino en linea mexic.