Această acțiune a venit după ce proiectul de lege a stat în Casă pentru mai mult de două luni așteaptă un etaj vot hp z4 g4 workstation memory slots. Perspectivele pentru Kentucky pentru a legaliza de pariuri sportive din acest an au luat o intorsatura pentru mai rău în această săptămână, atunci când proiectul de lege care ar legaliza și alte forme de jocuri de noroc a fost trimis înapoi la comisie hp z4 g4 expansion slots.
Spre deosebire de 60 de zile de sesiuni în chiar ani, Kentucky ani sesiunile durează doar 30 de zile.În plus, din moment sesiuni scurte nu includ bugetul de facturi, orice proiect de lege care ridică de venituri are nevoie de o majoritate de trei cincimi pentru a trece cele mai bune aplicații de slot pentru a câștiga bani reali. Cu toate acestea, mai multe punct de vedere social Republicanii conservatori în Casă obiectat la proiectul de lege.În plus, în timp ce ea a avut un sprijin larg – și încă o mai face, cu 41 de co-sponsori, inclusiv Republican la Casa Vorbitor David Osborne – majoritatea dintre sponsorii sunt Democrații, care dețin doar 38 de 100 de locuri din camera.
15, Koenig, comitetul a adoptat proiectul de lege în unanimitate în 18-membru comitet cel mai bun slot spatele în nfl. Pe Jan. "Nimic nu este mort până când vom amâna sine die, dar este pe suport de viață." Spre deosebire de alte legislaturi de stat, care a încercat să amâne sau să suspende ședința sa din cauza coronavirus focar, Kentucky Adunării Generale este mai ține sesiuni.