Potrivit LBO, Gradul Entertainment va organiza o participatie de 45% în 430-o cameră de hotel și complex de divertisment, care este programat pentru a deschide în 2016 cât de mult poți câștiga într-un cazinou fără a plăti taxe.
Marți, al Doilea Circuit Curtea de Apel a admis o instanță inferioară, care operatorii din Connecticut Foxwoods Resort Casino nu sunt vinovați de civil înșelătorie pentru a nu împiedica Bruce Tassone de a pierde 3 milioane de dolari jucând blackjack și ruletă. Lanka Afaceri On-line (LBO), citat Ravi Wijeratne, șef de cazinou local, operatorul de Rang Divertisment, declarând că el a avut deja un cazinou licență și ar fi "luarea mea de jocuri de noroc de afaceri în acest hotel." Rang operează la Cazino Stardust în Colombo (nici o legătură cu Las Vegas-ul omonim.) Coroana a fost încă în mod oficial comentariu pe anunțuri cât de mult poți câștiga jocuri de noroc. În primul trimestru al anului 2013, Sri Lanka a salutat 7,239 turiști din China, a fost de 56% față de T1 2012 fără a plăti taxe. IMUNITATEA SUVERANĂ CASEAZĂ COSTUM ÎMPOTRIVA FOXWOODS este un banner săptămână pentru bunul simț în judiciară recenzii de regretabil jocuri de noroc balene. Wijeratne spune complexul este destinat pentru a atrage "cheltuieli ridicate turiști" din India și China folosind 3 stickuri de ram din 4 sloturi.

Instanțele inferioare respins Kakavas creanțelor, menționând că el însuși a căutat avantajele el dă vina pe Coroana pentru furnizarea, chiar și decide să joace în altă parte, atunci când Coroana nu a fost suficient de deschiși cu freebies.Înalta Curte Șeful Justiției Robert franceză a fost de acord, spunând Kakavas a demonstrat capacitatea de a "lua decizii raționale în propriul său interes, inclusiv de a decide din timp în timp să se abțină de la jocuri de noroc cu totul." Ca atare Coroana "nu cu bună știință victimiza" Kakavas, permițându-i să jucați la cazinoul lor folosind 3 din 4 sloturi ram.