Arestările au fost făcute după ce poliția a percheziționat birourile de două site-uri și reședințe ale suspectat de operatori. Autoritățile au confiscat numerar și bunuri imobiliare în valoare de KRW8.12 miliarde, inclusiv KRW1.95bn în numerar, trei apartamente și două case ce este valoarea de culori diferite chips-uri de poker. Unul dintre principalii vinovați a fost declarat a fi fugit din țară și este în prezent pe Interpol lista celor mai căutați ancetre de la ruleta codycross.

Cazinouri, cu toate acestea, sunt interzise și cea mai mare parte rezervate pentru străini, cu locale, cetățenii se confruntă cu închisoare de timp pentru a juca într-un turistică-scop casino anchorage blana rondy turneu de poker. Vinovatul este suspectat că ar fi ilegal profitat de management de membru, schimb valutar, buletinul de bord de management și activități similare.În plus, el a ajutat-o să stabilească un alt site-ul de jocuri de noroc ilegale în iunie 2018; noul site este în valoare de KRW100bn și are în jur de 1.800 de membri prezentatorul slot machine pentru vânzare.

Autoritățile au declarat că 17 persoane care au folosit ilegal de jocuri de noroc site-uri au fost, de asemenea, arestat pentru încălcarea Național de Promovare a Sportului Act. Cetățenii sunt chiar încurajați să nu se angajeze în jocurile de noroc, în timp ce în străinătate. mn stat de alcool și jocuri de noroc.