"Parteneriatul nostru cu Jumpman de Jocuri, un operator major de branduri de bingo online, care deservesc piața din marea BRITANIE, marchează un pas important pentru noi ca și companie, având în vedere noastre se concentreze pe dezvoltarea de stat-of-the-art bingo titluri pentru a completa jocurile noastre de cazino", a spus Adrian Bailey, directorul General al Pariplay Ltd.

Ca Pariplay e studio de dezvoltare, iar compania este furnizor de software de parteneri lansa jocuri noi, acestea vor fi puse la dispoziția Jumpman Jocuri de branduri prin FUZIUNEA rețea. Am implementat diverse responsabil instrumente de jocuri de noroc si mecanica pentru a satisface diferite standarde de reglementare și au oferit jucătorilor un sistem sofisticat de auto-excludere, care le oferă o modalitate ușoară de a gestiona lor de jocuri de noroc obiceiurile.În plus față de toate cele de mai sus Pariplay funcționează cu GamCare, un important furnizor de informații, consiliere, sprijin și consiliere gratuită pentru prevenirea și tratamentul dependenței de jocurile de noroc.În prezent, Pariplay oferă sisteme și jocuri pentru clienți din Europa, America de Nord și Africa agen poker bonus de depozit de 30.

Marea BRITANIE se confruntă bingo online operator integrează cu Pariplay de FUZIUNE agregator de conținut de rețea Pariplay Ltd., jocuri o companie de tehnologie de servire iGaming operatorii de teren pe bază de cazinouri și iLotteries, a anunțat un parteneriat cu Jumpman de Jocuri, un Guernsey, Channel Islands pe bază de companie de software de operare on-line bingo rețele care deservesc piața din marea BRITANIE.În cadrul parteneriatului, Jumpman Jocuri întregul portofoliu de branduri de bingo va integra cu Pariplay de FUZIUNE agregator de conținut de rețea, pentru a oferi utilizatorului acces la o gamă largă de on-line bingo, keno și jocuri de cazino dezvoltate de Pariplay și alte top-tier furnizorii de software. "Prin mobilizarea noastră de FUZIUNE agregator de rețea, Jumpman de Jocuri de noroc va diversifica și extinde lor de branduri de conținut de joc, consolidarea lor în general jucător de achiziție și retenție." Pentru mai multe informații despre Pariplay parteneriat cu Jumpman de Jocuri de noroc, vă rugăm să contactați Pariplay. Ca un business-to-business furnizor de jocuri de îndemânare și de șansă, Pariplay a înțelege pe deplin importanța de joc responsabil și, ca atare, a pus în aplicare politici și instrumente în cadrul sistemelor sale și jocuri pentru a oferi lider în industrie de divertisment într-un mediu social responsabil de moda agen poker bonus nou membru 100. Atari Văduva Neagră® și Trei Stooges® sunt printre companiei de marcă sloturi, în timp ce Pariplay de proprietate slot titluri includ Las Cucas Locas, Fish & Chips, Red Hot Chili Chips-uri, și Pădurea Magică. Despre Pariplay Ltd. Compania este licențiată și reglementată de către Isle of Man, jocuri de Noroc Comisia de Supraveghere.În urma unui amplu proces de licențiere Pariplay este acum, de asemenea, aprobat de către Comisia de jocuri de Noroc pentru a oferi produsele sale în marea BRITANIE vino mandare în înclinați una slot machine. Pariplay este programat pentru a elibera Atari Star Raiders® slot și o serie de alte cazinou și bingo titluri in T3 2016 haide casino bonus code.