Seminole Hard Rock Hotel & Casino din Hollywood, Florida a fost gazda World Poker Tour Hard Rock Poker Showdown de la data de 31 Martie.
Joc a continuat în ultimele zile cu această vineri, marcând începutul de Confruntare, care va avea 3.500 de dolari buy-in.În timp ce turnee sunt o veste mare, este introducerea unui ceas care a primit toate noutățile. Mai târziu în această lună, ziua va începe în cele din urmă, folosind o acțiune ceas care va ajuta la eficientizarea joc jocuri de noroc în al 19-lea anglia.
Mike Sexton, un top poker pro și crainic pentru World Poker Tour, a fost de asteptare pentru o acțiune ceas pentru ceva timp jocuri de noroc ilegale în new york. Potrivit profesionist de poker, în mai mult de 90% din mână de poker de decizii, alegerea poate fi făcută în momentul în care va fi oferit pe acțiune ceas, ceea ce face jocul mai distractiv pentru jucători, dealeri si cei care urmăresc jocuri de noroc ilegale în ceea ce afirmă. Cu noua metoda de sincronizare, jucătorii vor avea cinci butoane oferindu-le timp suplimentar, fiecare în valoare de 30 de secunde pentru a fi utilizate atunci când le place, de exemplu, atunci când turneul lor de viață este pe linie witcher 3 a adăuga mai mult de calificare sloturi. De ceva timp acum, mulți profesioniști de poker au fost de asteptare pentru un ceas împușcat pentru a fi adăugate la evenimente majore.În noiembrie, o Masă Finală World Series of Poker a fost înregistrat și apoi prezentat la televiziune, aproape fiind presat de fani pentru că jucătorii și-au luat prea mult timp să acționeze.În timp ce unii jucători sunt în favoarea acțiunii ceas, alții simt este nevoie de departe de strategii de luare a deciziilor, care în parte pot fi de a face un adversar incomod pentru că ei sunt nevoiți să aștepte witcher 3 capacitatea de a debloca sloturi. Cu evenimentele viitoare, jucătorii și fanii vor să vadă cât de repede merge jocul de după acțiune ceas este pus în aplicare. Confruntarea începe vineri, în timp ce $10,000 World Poker Tour Hard Rock Poker Final va începe pe 17 urmat de $25,000 high roller turneu stabilit pentru data de 19. witcher 3 adauga sloturi pentru sabie.