Crocodilii au fost alese ca fiind de preferat stimulent pentru că ei au fost literalmente cel mai interesant lucru în toată europa Centrală Queensland cea mai recentă online casino no deposit bonus. Ig Nobel Premiile nu sunt doar despre drepturile de laudă, totuși.

Dar, pentru dumnezeu, de ce?Ideea a fost de a analiza modul de jocuri de noroc s-ar putea schimba comportamentul atunci când un subiect este o stare de excitare. Titlu scriitor: care ar trebui să fie IgNobel nu "Ig Nobil" Ia-l de dreapta! 5e wizard vraja sloturi de nivel.
"Am fost de turnare în jurul Central Queensland pentru lucruri care au fost interesante 5g nr autonom slot. Cum ar îmbrățișând un live de crocodil de secunde înainte de a lovi la mesele de blackjack afecta capacitatea dumneavoastră de a executa strategia optima?Asta e (un fel de) întrebarea o echipa de cercetatori de la Central Queensland University (CQU) s-au confruntat în 2010, și, în sfârșit, cercetarea lor a fost recunoscut în această săptămână cu un "Premiu Ig Nobel." Ig Nobel sunt acordate de Universitatea Harvard, în special pentru onoarea de cercetare că sună bizar, dar de fapt are o reală valoare academică, sau, ca Harvard pune, lucru care "prima îi face pe oameni să râdă, și apoi le face cred." În timpul studiului, care a fost publicat sub titlul "Nu Zâmbești la un Crocodil: Pariuri pe Jocuri Electronice Masini este Intensificat de Reptile Induse de Excitare," cercetatorii au invitat participanții să joci cu bani reali pe o simulat slot machine secunde după îmbrățișând-o 3-picior-lung minori apă sărată crocodil cu dinți ascuțiți și gheare. Câștigătorii primesc, de asemenea, un premiu în valoare de 10 miliarde de dolari Zimbabwe, care, la cursul de schimb actual, echivaleaza cu aproximativ 4 cenți SUA 5g nr slot format indicator.