Sau, persoanele care sunt vaccinate spune, doar știi ce, eu sunt OK, nu trebuie să vă faceți griji despre asta.Și am să continui să cazinoul meu.' Și asta pare a fi ceea ce se întâmplă." Cererea este un mare șofer în spatele creșterii brick-and-mortar cazinouri, a declarat David Forman, cercetător principal la jocuri de asociere. Industria a adus un record de 13,6 miliarde în venituri în timpul al doilea trimestru financiar, și "2021 este pe cale să fie cel mai bun an pentru gaming," American Gaming Association a anunțat marți gtx 1650 super single slot. Până în prezent, a spus el, val nu pare să se schimbe comportamentele oamenilor gtx 1080 ti 2 slot.
începând cu al doilea trimestru doi ani în urmă. Vaccin rollouts și scade în COVID-19 cazuri, în timpul primăverii, probabil, cu condiția persoanele vaccinate încrederea să iasă și să jucăm din nou, a spus Clyde W bally pălărie de top slot machine. "O să fie mult mai mulți oameni vin în las Vegas pentru un joc și, sperăm, un cuplu de nopți în pe Banda", a spus el bally super continental slot machine pentru vânzare. Barrow a declarat că este interesat să vadă cum delta varianta val afectează cazinouri în cel de-al treilea sau al patrulea trimestru. Asociația a declarat că aproximativ 75 la sută din toate comercială cazinouri a început cel de-al doilea trimestru cu 50% sau mai puțin capacitatea de restricții.

"Industria jocurilor de noroc este în mod clar pe drumul de întoarcere, și într-adevăr, în orice alt mediu, aceste trimestrial numere ar fi o victorie", a declarat Miller bally wulff online casino bonus. Anterior trimestrial record a fost de 11.1 miliarde $în al treilea trimestru al anului 2019 și din nou în primele trei luni ale acestui an.