Există trei evenimente noi în acest an. Amintiți-vă scena când Le Chiffre a James Bond legat gol de un seatless scaun, și continuu ciocane bilele lui cu un dur cauta nod la un capăt de frînghie?Ei bine, aceste bile sunt Australian jucători de poker, și paternaliste bona stat este swinging coarda.

Al doilea este de preferat Monster Stack jocuri de noroc argumente pro și contra eseu. Acolo va fi, de asemenea, numeroase oportunități de a-satelit în Campionatele în timpul celor 21 de zile slog ce se întâmplă dacă eu nu-mi revendic câștiguri din jocuri de noroc.

Vedeta de la Sydney este de a veni pentru a salva zi, pentru o vreme cel puțin ce se întâmplă dacă eu nu-mi revendic casino câștigurile pe taxele mele. Punctul culminant al festivalului este de AUD$3000 de buy-in de 1 milion $Garantat Principalul Eveniment are loc pe 4 August ce se întâmplă dacă nu-mi câștiguri din jocuri de noroc. Cei care se bazează pe poker online pentru a hrăni copiii au foarte puține opțiuni, după recenta decizie de a interzice pokerul online în țara de pluș urs koala situs slot depozit prin voucher88. AUD 1.100 de dolari buy-in în evenimentul vă oferă o mulțime de redare cu 50.000 de jetoane.În cele din urmă, există o AUD de 20.000$High Roller, care ar putea interes place de James Obst, Martin Kozlov, și Joe Hachem.