Din păcate, acesta din urmă nu a condus mai aproape de a legalizat jocurile de noroc, după un Hawaii Casa comitetului doborât o rezoluție care cere ca statul să studieze eventualele efecte sociale și economice de jocuri de noroc în insula de stat casino poveste în hindi. Clift Tsuji (D, Hilo-Waiakea-Keaukaha) a spus Vedeta de Consilier de stat de Dezvoltare Economică Comisiei au respins propunerea, pentru că studiul "ar fi prea scump".Într-adevăr?Ei nu pot să-și petreacă o sumă rezonabilă de bani de la stat pentru a determina beneficiile economice de jocuri de noroc?Nu e ca la 48 de alte membre ale uniunii nu au legalizat-o formă de jocuri de noroc...oh, stai...au!Lucrurile bune este adversarii de legalizarea jocurilor de noroc în Hawaii nu s-au oprit cei de pe cealaltă parte a gardului de la continuu urmărind ceea ce se afirmă ca o imensă sursă de venituri economice cazinoul san clemente nunta recenzii. Sustinatorii de jocuri de noroc în Hawaii au susținut mult timp – de mult la nici un rezultat – că jocurile de noroc ar putea stimula starea industriei turismului, dar aceste argumente au căzut pe urechi surde. Acesta poate fi, de asemenea, a susținut că a legalizat jocurile de noroc în Hawaii, ar descuraja persoanele de la care rulează în subteran operațiunile de jocuri de noroc în Hawaii, care a fost cazul în ultimii ani cel mai apropiat cazinou pentru flemington.
Acum, că e Senat rândul lui, rațiunea este de a convinge pe cei care cred că legalizarea jocurilor de noroc în stat ar crește criminalitatea și foster negative efecte asupra societății ca industria este sigur, profitabil, și o combinație de ambele lucruri new jersey. Cea mai recentă încercare de a aprinde conversație a fost previzibil doborât după Rep. Din cele 50 de state din SUA, Utah și Hawaii sunt singurii care au o stare interdicția privind jocurile de noroc de orice fel.
Proiectul de lege este similară cu cea din Hawaii Casa de Reprezentant a introdus în luna ianuarie a anului 2012, deși unul a fost lăsat să se agraveze zboară cel mai apropiat cazinou la florența az. Obțineți cele mai recente știri de jocuri de noroc de la Calvin Ayre. Ca un început, poate ei pot cere 48 alte state, care au diverse forme de jocuri de noroc legalizate.
Suntem destul de siguri că vor spune Hawaii (și Utah, pentru care contează) același lucru.