CNBC a tras înapoi spunând, "Oameni care vor să fie președinte al Statelor Unite ar trebui să fie capabil să răspundă la întrebări dificile." "A fost o seară bună pentru Cruz și Rubio; o noapte rea pentru Bush cât de mult este infinix inteligent hd in slot.
Moderator Carl Quintanilla pus întrebarea, "Guvernatorul Bush, sport fantezie de zi cu zi a devenit un fenomen în țara asta, dar pentru a juca trebuie să evalueze șansele tale, pune bani la risc, așteptați pentru un rezultat care este în afara controlului tău cât de mult este infinix inteligent în slot. După ce a primit o risipire de oarecum incomod râsete, Bush a luat în serios 15 inch. Bush este, oficial, un vechi adversar al jocurilor de noroc, cei doi-pe termen Florida guvernatorul anterior într-o confruntare cu GOP 2016 Donald Trump peste miliardar dorește să construiască cazinouri în stat în timpul lui guvernator. Donald Trump, în mare parte tăcut și calm, în comparație cu ultima dezbatere spectacole, numit întrebări "urât". Christie este polul opus lui Bush, atunci când vine vorba de extinderea jocurilor de noroc, deschis guvernator de Grădină Stat de autorizare cazinouri online în timpul mandatului său. Dar cel mai mare ratat din Bolovan nu a fost un candidat: a fost mass-media," Boston Globe cronicar Jeff Jacoby încheiat.Și multe altele, a fost de acord. slot încărcătoare de vânzare.

Guvernatorul New Jersey, Chris Christie și fostul Guvernatorul statului Florida, Jeb Bush a oferit unul dintre cele mai distractive confruntări Republican la președinție dezbaterea de miercuri seara, în Colorado 15 lei bonus casino live superbet.