Firma eurotaxglass ' s romania srl produsului este în curs de desfășurare în unele U 3/8 t slot kit de prindere. Printre aceste jurisdicții sunt Macao, Singapore, Malaezia și Filipine.onetheless, compania caută să-și extindă amprenta în Asia ce joc de cazino are mai multe sanse. pe piețele din Asia, și a fost în primul rând vina noastră pentru că nu ne-am dezvoltat jocuri special pentru aici," Domnul Bugno spus GGRAsia în timpul unui interviu la Global Gaming Expo (G2E) Asia-2018, un cazinou comerț industrie show a avut loc în Macao, în luna Mai. dar, mai important, pe de conținut de joc," a spus Domnul Bugno programul a casino de puerto madero.
IGT Avantaj produs a dezvoltat o foarte bună reputație în piață ... Cheia noastră [sarcina] în momentul de față este de a obține unele mai noi de conținut și dulapuri în piață asta a câștiga jocul de poker.

Link-ul este lansarea cu două baze de jocuri – "Lotus Princess" și "Arc de Aur", potrivit companiei cel mai bine în slot corp la corp cârma osrs.