Si am condus de toți acești factori împreună.Și știi, depinde de cum mă simt în orice moment din zi, care este cel mai important." Deși lucrează în Bitcoin ar putea părea foarte diferit de jocuri de noroc online, Ayre spune propriile sale experiențe în cei doi au multe în comun: "eu sunt la primele etape ale industriei.
Craig Wright, spune că o viitoare juridice cazul fiind adus pentru a dovedi că Dr. Acum sunt de fapt doar se distrează prea mult să vă faceți griji despre asta." Pentru a auzi versiunea integrală a interviului cu Calvin Ayre, a asculta această săptămână CoinGeek Conversații podcast, sau ma uit pe YouTube. Pentru a face astfel încât le face vinovat de "fraudă de consum," Ayre avertizat. Astea sunt singurele persoane importante aici." Ayre spune că este "destul de probabil" că de cazuri, care sunt aduse de la Londra, va fi decis până la sfârșitul anului wonder woman slot machine marii câștigători. Deci, eu cred că am de gând să aștepte câțiva ani înainte de a face un fel de o evaluare a ceea ce sunt cu adevărat în valoare blazing 777 slot machine gratuit.

Dar dacă asta sună un pic uscat, adaugă el: "va fi o astfel de Woodstock, știi, ai de gând să fie în măsură să spun, hei, am fost acolo, CoinGeek Scalare Conferința'." Ca să-și propriile sale motivații pentru a se implica în crypto lume, după un succes enorm în carieră construirea de întreprinderi în jocuri de noroc online, Ayre spune, "am fost deja de succes. Acest lucru este tot despre a merge peste capetele lor, scoțându-i din drum.Și Craig, cu această decizie a curții, vorbind direct cu oamenii care contează – media mainstream, tehnice și de afaceri, guverne și întreprinderi și pornire factorii de decizie blazing 777 slot machine online. Este un tip de fraudă de consum și cred că asta trebuie să fie stabilită cât mai bine." Ayre vede impactul calomnie acțiuni fiind adus de către Wright ca merge mult dincolo de cele afectate direct din cazuri blazing 7 sloturi jeux gratuits.
Wright viziune a unui Metanet bazează pe BSV blockchain va fi "Internetul viitorului – în cazul în care chiar putem comercializa și a pus o valoare de date care curge în întreaga lume pe Internet azi.Și așa acest lucru este mult mai mare decât plățile. Pe termen lung, Ayre consideră că Dr.