Societatea se schimbă modul în care jucătorii pariază pe on-line printr-un punct de vedere social conceput experiență de utilizare, inclusiv o ultimă aplicație web și mobile suite, care oferă statistici în timp real, scoruri, înțelegere și mai bune cote de pariuri.

După încheierea perioadei de promovare, programul revine la standard structura comisiei. Favourit, de asemenea, caracteristici de ispititoare, semn-up de promovare pentru noul pariuri sportive jucători. Martie 2016 – Favourit, o Australia-based social-proiectat de jocuri de noroc online brand concentrându-se pe piața mondială, a anunțat re-lansarea programul de afiliere, în parteneriat cu Venituri de Acces, o tehnologie și companie de marketing digital, care este specializat în industria de iGaming când smarald queen casino deschide. "Suntem încântați de faptul că Favourit a ales să adopte soluția noastră software pentru programul de afiliere", a spus Nicky Senyard, fondator și CEO al Veniturilor de Acces cât de gros este un 2 slot gpu. Ca parte a continuă de software și servicii de inovare, Venituri Acces la proviziile de proprietate de Anunțuri de Servire de tehnologie, de urmărire mobil și un portofoliu de servicii de marketing digital, inclusiv SEO, plătit de căutare, social media, web design și marketing de conținut cum pentru a 3 pariu în poker. Acestea includ fotbal, curse de cai, cricket, baschet, atât liga de rugby și a uniunii, tenis, baseball și arte marțiale cum de a 2 slot mister arc.

"Cu accentul pe feed-uri sociale și de pariuri perspective, Favourit este mult mai mult decât un standard de pariuri, și filialele se vor bucura de multe avantaje din parteneriatul cu această ultimă marcă." Pentru mai multe informații cu privire la re-lansat Favourit program de afiliere, vă rugăm să contactați Favourit.