Mobile banking nu va fi vine în India în curând, iar acest lucru creează o nouă oportunitate pentru moneda digitală, cum ar fi bitcoin.Țara a fost de planificare pentru a extinde acoperirea serviciilor financiare la nivel local, folosind un nou set de servicii de mobile banking, Jan Dhan-Aadhar-Mobile (GEM) trinity albastru și alb cip de poker valoare. Sub GEM trinity, guvernul va link-ul unui local de numărul de cont bancar și numărul de mobil cu Aadhar sau Indian numărul de identificare ", cu scopul de a direcționa mai bine și transferul de resurse financiare." India mobile banking plan pare a fi foarte solid albastru și alb sloturi ram. Pe hârtie.Țara are deja infrastructura gata să ofere bază serviciile de mobile banking, iar experimentul arată gata să decoleze albastru și alb.
Apoi, guvernul a avut o realizare—așa-numitul consum pe stradă nu a fost interesat. Guvernul prognozează o "creștere rapidă" a bazei de utilizatori pentru serviciile de mobile banking, dar din moment ce inițiativa a fost lansată în 2014, nu a fost mult mai puțin interes decât ceea ce au așteptat de—un lucru ciudat, deoarece India este considerat a fi al doilea cel mai mare utilizatorii de dispozitive mobile. Din luna Mai 2016, guvernul a înregistrat un număr total de 3,7 milioane de tranzacții mobile folosind GEM trinity.

Potrivit experților de la NewsBTC, o problemă ar fi putut fi costisitoare etichetă de preț de a utiliza serviciul de mobile banking, care este "mai mare decât a trimite un SMS sau un minut de apel de voce." Aceasta, cu toate acestea, deschide ușa larg deschisă pentru bitcoin introducere în India. Global moneda digitală, după cum știm cu toții, este popular pentru capacitatea sa de a permite utilizatorilor pentru a muta în jurul valorii de bani rapid, fără a fi nevoie de bănci sau de guverne pentru a procesa tranzacțiile.În fapt, Reserve Bank of India are deja ochii pe cryptocurrency ca o soluție populară pentru a reduce utilizarea de hârtie monedă. Curent de preț bitcoin și de zi cu zi volumul tranzacțiilor între Timp, prețul bitcoin continuă să scadă, de tranzacționare de la $568, vineri, cu o capitalizare de piață de aproape de $9.10 miliarde de euro chips-uri de poker. Obțineți cele mai recente știri de jocuri de noroc de la Calvin Ayre prețul pentru infinix hot 6x în slot.