Cheung soția lui a fost de asemenea reținuți în aprilie 2014 și a avut-o activele înghețate peste suspectate de spălare de bani activitate black jack pizza denver colorado. Anterior, oficialii americani au susținut că au găsit o copie a Cheung pașaport printre obiectele confiscate în vara trecută raid pe Paul Phua online de pariuri sportive de funcționare, care FBI-ul a acuzat de folosirea Neptun Grup pentru deciderea pariurilor, cu mare-rulare pariorilor. South China Morning Post a raportat că în vârstă de 54 de ani Cheung s-a predat poliției, luni, și a apărut în Est Curtea miercuri. Cheung a fost arestat și eliberat pe HKD 200k (NE $25,800) cauțiune până la următoarea înfățișare la tribunal pe Sept mai poti face bani online de poker.

Cheung taxe, depus sub Organizate și a Infracțiunilor Grave Ordonanță, se referă la depozite făcut la Hong Kong, conturile bancare de poliție susțin Cheung știut că au fost "în tot sau în parte, direct sau indirect" veniturile obținute de o infracțiune pedepsibilă. DINTE RUPT REVINE LA MACAO între Timp, fostul 14k triada lider Wan Kuok-koi aka 'Dinte Rupt Koi' s-a raportat că a deschis o nouă cameră VIP în Macao puteți obține încă noapte de poker la obiecte de inventar.
Macao conferinta operatorii au avut o viață grea în ultimele 12 luni, precum China, corupție represiunea a drastic reduse numărul de VIP jucătorii dispuși să fie văzut de pariuri mari în Macao. Obțineți cele mai recente știri de jocuri de noroc de la Calvin Ayre.
Ultimele numiri la CPPCC includ Melco Crown Entertainment co-fondator Lawrence Ho și Alvin Chau, fondator al SunCity Grup conferinta de funcționare puteți obține încă noapte de poker la inventar. Cheung numele lui a fost în știri în ultima vreme, și mai rar pentru motive pozitive.În ultima lună de instanță de la caz de concediere adus de fostul Nisipurile de China CEO-ul Steve Jacobs împotriva Las Vegas Sands, Jacobs avocații folosit Cheung numele lui pentru a ilustra Nisipurile de presupusele relații cu dubioși. Hong Kong este Următoarea mass-Media a raportat că Wan a deschis un nou VIP în cameră, săptămâna trecută, deși nu a identifica în care cazinoul el a înființat magazin poker warto kart.