de risc, deși ceea ce se întâmplă atunci când cuvântul de cazinou se răspândește printre populația orașului va avea probabil mai mult de rulment privind exploatarea viitoare cazinou în portugheză riviera indiciu de cuvinte încrucișate. Deși Ocean Club este situat lângă aeroport, și, astfel, aparent destinate unei clientele turistice, personalul raport că patronii au fost formată în principal din bogați Sirieni. Mulți Occidentali va fi șocat – a șocat! – pentru a găsi jocuri de noroc se întâmplă în Siria cazinou în post falls.
Condiționat de 24 de ore de canale de știri să te gândești non-Israel parte din Orientul Mijlociu ca un mare focar de legea Sharia, e greu să concepem că Damascul are un nou cazinou, oferind sloturi, jocuri de masă și băuturi alcoolice fiind servite de mini-fustă chelnerițe. Clubul este condus de Khaled Houboubati, proprietar al-Wahda Sport Club, echipa de fotbal și fiul Tawfig Houboubati, ultima persoană pentru a rula o sală de jocuri de noroc din oraș. Fără îndoială, aceasta va oferi un cleric fundamentalist, cu o destul de înaltă tribună de la care să biciul lui mai puțin alfabetizate adepți într-un mod corespunzător de auto-neprihănit frenezie id.
Până la Ocean Club deschis pe același site de unul dintre aceste jocuri fostul unități, orașul a fost lipsit de orice mai presus de bord facilități de jocuri de noroc cazinou în portugheză riviera cuvinte încrucișate. Guvernul actual pare — in privat, cel puțin — să fie de acord cu Houboubati Jr. Am sincer sper să nu, dar avem o bănuială că cel mai mare pariu în prezent pe oferta de la Ocean Club este cât timp va fi înainte de un fundamentalist nutter plante o mașină-bombă în afara ușa din față. The elder Houboubati trei cazinouri au fost închise în anii 1970 de către prim-ministrul de zi, în urma presiunilor din revoltat clerici Musulmani gg poker din marea britanie codul de bonus.