Massachusetts Loteria de stat este cu un pas mai aproape de a lua o acțiune on-line următoarele favorabil de comitetul de vot gg spin poker și asigurarea de aur. Miercuri, Comitetul Mixt privind Protecția Consumatorilor și Profesionale de Licențiere a aprobat o versiune modificată a Sen clasic de poker chips-uri lista de preturi. Jennifer Flanagan S-151, care ar permite de Loterie pentru a oferi produsele sale atât online, cât și prin aplicații mobile. Flanagan proiect de lege, care a fost introdus în urmă cu un an, nu se specifica ce tip de produse ar putea fi la ofertă, doar că Massachusetts Loterie Comisia "se determina tipurile de loterie sau loterii pentru a fi realizat." În decembrie anul trecut, MLC a emis o cerere de propuneri de la companii de tehnologie pentru o "iLottery sistem", care avea capacitatea să se ocupe de "versiuni digitale existente și a celor noi jocuri de loterie, inclusiv, dar nu limitat la jocuri sociale și opțiuni de sport fantezie de zi cu zi." În aprilie, Loteria a raportat că a primit 20 de răspunsuri la cererea acestuia, de la tradițional la loterie furnizori cum ar fi Jocuri Științifice, IGT și Intralot, precum și PokerStars societatea-mamă Amaya Gaming și o serie de puțin cunoscute DFS operatori. Loteria s-a 7.500 de partenerii de vânzare cu amănuntul sunt mai puțin decât impresionat de Loterie on-line planuri, invocând tradiționale temerile că vânzările lor va avea de suferit dacă jucătorii nu mai trebuie să apară în persoană pentru a obține bilete clasic island casino kennewick wa. Cu toate acestea, ca Minnesota Loterie avortat online experimentul a demonstrat, de loterie on-line site-uri de a atrage un public mai tânăr, care este în mare măsură dezinteresat tradiționale atrage bilete clasic de poker chips-uri gorham.
Miercuri, Comitetul Mixt citat de stat e nevoie sa "diversifice ofertele noastre să se angajeze jucători tineri", ca un factor-cheie în aprobarea Flanagan lui bill maine. Comitetul a oferit mai multe modificări S-151, inclusiv stabilirea de zi cu zi, săptămânal și lunar limita de depunere on-line, jucătorii având posibilitatea de a impune chiar în limite inferioare pentru ei înșiși.
Jucătorii vor fi, de asemenea, restricționate de la finanțare conturile lor online direct din contul bancar.În schimb, jucătorii ar trebui să vizitați un service autorizat Loterie retailer și cumpărare un "on-line carte de joc", care poate fi încărcat cu fonduri pentru a juca online. Actuala sesiune legislativă se încheie la 31 iulie, oferindu la Loterie un pic mai mult timp în care să tambur sprijinul atât în rândul comercianților cu amănuntul și în legislativ.În prezent, există doar patru state din SUA care oferă on-line de vânzare, cu Georgia, Michigan și (acum) Kentucky oferind tradiționale trage la fel de bine ca instant win games, în timp ce Illinois oferă doar on-line trage de bilete prăjitoare de pâine lung slot 4 felie.
Obțineți cele mai recente știri de jocuri de noroc de la Calvin Ayre tamada extra largi slot prăjitor de pâine.