Astăzi a fost anunțat că un grup de investitori condus de Scott Longley a achiziționat populare iGaming site-ul de știri CalvinAyre.com. Real termenii acordului sunt confidențiale casino hot ensenada.
Calvin Ayre ar spune doar prețul de achiziție a fost "substanțială". Negocierile pentru achiziționarea de jocuri populare-industrie-ul de știri a început în noiembrie, când Scott Longley, susținută de un grup de public directori de jocuri de noroc abordat Ayre cu o oferta baja california. Calvin Ayre inițial respins oferă în noiembrie 2010 și ianuarie 2011 declarând, "e numele meu, e marca mea și nu voi vinde cuiva." Scott Longley fost convins Ayre avut preț și s-a întors la investitori diferencia entre jocuri y jocuri de noroc. La sfârșitul săptămânii trecute Calvin Ayre, Longley și investitorii găsit un număr satisfăcător pentru toate părțile diferencia entre hold ' em y poker. Longley se zvonea că ar fi interesat de site-uri de echilibru crește în popularitate diferencia blackjack europeo y americano. Grupul a indicat că site-ul a fost de a atinge "punctul critic" în creștere în importanță a în iGaming comunitate online gambling meaning in hindi.

Longley și investitorii săi, a vrut pentru a finaliza achiziția înainte de site-ul oficial un an în luna Mai, pentru că după aceea, au spus că "atenția de pretendenti la non-gaming zone ale mass-media ar fi împins prețul de achiziție prea o nedorite figura." Modificări editoriale vin cu noua proprietate de grup promisiunea de a oferi o voce subțire online gambling market size us. Calvin Ayre marca 'Ayre" Capetelor " sunt de pe site-ul și nu există planuri pentru a le înlocui ca, "ei nu au ce căuta pe site-ul de știri." Longley a promis noi cititorii TheLongleyandGuardian.com "serios de jocuri online de stiri pentru oameni serioși care lucrează în afaceri de jocuri de noroc online." Pentru Eliberarea imediată a Obține cele mai recente știri de jocuri de noroc de la Calvin Ayre.