Operatorul 888 Holdings a anunțat Itai Frieberger este în picioare în jos ca CEO și a fost înlocuit de Itai Pazner, anterior, grupul lui COO cum de a rula o masă de zaruri.

După mai mult de 14 ani cu operatorul, Frieberger pleacă rolul CEO-ul; el va fi, cu toate acestea, rămâne cu compania ca un director pentru o perioadă de până la 12 luni.În ultimul an, 888 prețul de vînzare-a confruntat cu o scădere constantă. Pe 21 Mai, valoarea acțiunilor a fost de £3.24 ($4.22), cel mai înalt punct în ultimele 12 luni, și a scăzut la £2.24 de 26 septembrie cum de a rula o organizație de caritate noapte de poker.

După o rapidă scădere a £1.90 pe 27 septembrie, prețul a oscilat în jurul £1.70 marca la sfârșitul anului 2018 și s-a închis ieri la £1.68. Frieberger a spus: "Fiind CEO al 888 și de lucru cu echipa noastră de înaltă calificare și dedicat colegilor a fost o mare onoare."Acest lucru nu a fost o decizie ușor de luat, cu toate acestea simt că - după opt interesant și plină de satisfacții de ani ca un executiv de conducere într-o dinamică de afaceri la nivel mondial - acesta este momentul potrivit pentru mine să pas înapoi de la de zi cu zi de funcționare a 888." De la jumătatea lunii decembrie de pre-aproape de tranzacționare actualizare de la 888 spus operatorul a fost siguri de întâlnire sale EBITDA ajustat țintă pentru 2018, dar nu a oferit cifre concrete.În jumătate de an raport lansat în luna septembrie, 888 a fost doar capabil să raporteze o creștere de 1% în grupa de venituri la $270.1 m și o creștere de 2% în B2C venituri la $246.7 m.
Brian Mattingley, Președinte Non-Executiv al 888, a declarat: "Itai Frieberger a avut un rol esențial în conducerea transformarea 888 într-unul dintre liderii mondiali companii de jocuri online."Consiliul înțelege și acceptă Frieberger decizia de a pas înapoi de zi cu zi de funcționare a unei afaceri la nivel mondial și, în scopul de a asigura o tranziție lină, suntem încântați de faptul că el va rămâne pe bord în următoarele luni."În Itai Pazner, avem succesor ideal ca CEO sac o ruleta kipsta 30l. Itai este un foarte experimentat și dinamic operator care a dezvoltat o înțelegere unică a 888 în ultimii 17 ani în cadrul companiei."Pazner, a declarat: "sunt onorat de a deveni noul CEO al 888. 888 are o echipă strălucită și cultura în afaceri, care este condus de un tânăr talentat și foarte experimentat operaționale echipa de management." sac o ruleta kipling pas cher.