Arena de Curse si Hipodrom Media Group au creat un joint-venture proiectat să se ocupe de toate pre-cursa de licență de date pentru Curse Enterprise Limited roulette gratuit 10 kg nici un depozit.

Arena de Curse și de petrecere a timpului Liber în Grup s-au alăturat forțat cu Hipodromul Media Group (RMG) într-o asociere în participație care le va vedea de licență pre-cursa de date privind conflictul de cai roulette francese 3d senza registrarsi gratis. Succes joint-venture va vedea două companii de a crea o ramură a sunat la Hipodrom Date Firma (RDC), care va începe viața prin gestionarea noul contract pe cinci ani care le vede manipularea toate pre-cursa de date pentru Curse Enterprise Limited poker online mit freunden schweiz. Arena de Curse este proprietarul și operatorul de 15 Britanic hipodromuri care reprezintă 39% din totalul Britanic de curse program, precum și deține o gamă largă de hoteluri de pe aceste proprietăți poker online mit geld spielen. RMG este compania responsabilă pentru mass-media de gestionare a drepturilor de afaceri de la cele mai comune hipodromuri prin marea Britanie poker online mit freunden um geld.

New ventures va implica 57 BRITANIE hipodromuri, cu nouă independent pistele de curse care acționează în calitate de acționari, alături de câțiva aleși la Arena de Curse și RMG. RMG-ul prevede în mod clar că toate profiturile din întreprinderea lor se întoarce în buzunarele de la hipodromuri, și acolo va fi o mica schimbare cu noul JV după Curse Enterprises Limited Președinte, Chris McFadden, a promis că toate veniturile de la acordarea de licențe datele vor fi folosite pentru promovarea de curse de cai.Într-o declarație comună, RMG directorul executiv Richard Fitzgerald și Arena managing director Tony Kelly, a declarat: "obiectivele generale sunt de a proteja de parteneri oficiali, controlul integrității, reduce riscul de piraterie și de a spori valoarea de PRD pentru industrie", înainte de a continua juca poker gratuit.

"De asemenea, oferă clienților cu un contract pe termen lung pentru această bucată importantă de date." JV a fost, de asemenea, aprobat de către British Horseracing Authority cu CEO-ul Paul Bittar spunând că joint-venture a fost: "un alt exemplu de progresul industriei se poate face atunci când lucrăm spre obiective comune." Obțineți cele mai recente știri de jocuri de noroc de la Calvin Ayre fara inregistrare.