Jacobs deoarece a intentat un proces împotriva Las Vegas Sands din Clark County District Court pentru concediere abuzivă poker online mit geld spielen. Jocuri de noroc veniturile din primul trimestru au crescut cu 2,1 la sută la $105.1 milioane de euro, în timp ce cote de promovare a scăzut cu aproape 60 la sută.

La încheierea companiei hourlong câștigurile apel conferință, Las Vegas Sands Președinte și Chief Executive Officer, Sheldon Adelson, a glumit că el ar fi trimiterea prosoape analiștilor astfel încât acestea ar putea "șterge oul de pe fețele lor" pentru subestimarea perspectivele companiei poker online mit freunden um geld. "Primim (conferinta de presa repetari) înapoi acum," Adelson, a spus juca poker gratuit. "Eu va las cu unul simplu, conservator declarație," Adelson a declarat în discursul său de deschidere. Venețian și Palazzo sunt concentrat pe atragerea de convenții, de grup, de afaceri și alte călătorii fara inregistrare.
Las Vegas Sands a reduce cheltuielile pe complimentaries care de multe ori folosite pentru a atrage jucatori. Adelson a declarat Marina Bay Sands, împreună cu Singapore alte casino Genting e Resorts World Sentosa, au ajutat schimbat destinația dintr-un "loc înfundat" la o creștere a turismului de locație gratuit poker texas hold ' em jocuri. Macao a fost compania cea mai mare piață, în cazul în care totalul veniturilor din Sands Macao, The Venetian Macao, precum și cele Patru Anotimpuri Macau au crescut cu 16,3 la sută în trimestrul să $1.21 billion juca poker gratuit cu prietenii. Veniturile totale din Las Vegas a crescut cu 18,2 la sută la $332,5 milioane cât de mult bani puteți face în blackjack.